Workflow

Concept

Fase #1 Concept & ideeën | De fundering | Basis

In deze fase bepalen we gezamenlijk de uitgangspunten voor het project. Meestal heb je voor het starten van het project al ideeën hierover. Het is goed om deze in kaart te brengen zodat we een doelstelling kunnen bepalen, de wensen hieraan te toetsen en zo de blauwdruk te maken van het project.

 

Design

Fase #2 Design | Ontwerp | Prototype

We ontwikkelen in deze fase de visuele laag van de blauwdruk. Ideeën komen tot leven op basis van schetsen, ontwerpen en ontwikkeling van prototypes. Alle ontwerpen worden getest aan de hand van werkende demo’s om onderdelen van het project alvast uit te testen met het team en de opdrachtgever.

 

Ontwikkeling

Fase #3 Ontwikkeling | Development | bouw

Tijdens de ontwikkelfase wordt er met sprints gewerkt aan de technische realisatie van het project. Op zeer efficiënte wijze wordt bij ons in blokken van dagen achter elkaar doorgewerkt aan de totstandkoming van onze producten. Ben je in een flow, dan wil je doorpakken. Uiteindelijk komt in deze fase alles samen tot een eindproduct dat klaar is voor ingebruikname.

 

What’s next?

Wanneer alles ontwikkeld is betekent dit niet dat alles klaar hoeft te zijn. Na het volledig opleveren van een product kan deze op diverse manieren geanalyseerd worden om data te verzamelen van bezoekers en verbeterpunten in kaart te brengen op basis van daadwerkelijk gebruik. Wij maken gebruik van diverse tools voor metingen, zoals Google en Adobe Analytics, metingen via panels en enquêtes en Hotjar voor generen van heatmaps en doormeten van customer journeys.

 

Meer weten hoe wij jouw project of workflow kunnen opzetten?

Neem contact met ons op.