Over ons

Alloy staat bij ons voor het samensmelten van verschillende talenten om een sterker geheel te vormen. Wij zijn een nieuwe generatie ondernemers die geloven in de slagkracht van het individu en binnen ons bureau hebben we elkaar nodig om te kunnen excelleren. Dat houdt voor ons in: een gelijkwaardige organisatiestructuur en een motor die op volle toeren draait door intrinsieke motivatie.

Meet the team

Profile Ruben Daas

Ruben Daas

Afgestudeerd als grafisch ontwerper kreeg fascinatie voor data, software en systemen, waar hij zich dagelijks in vastbijt.

Profile Mitchel van Eijgen

Mitchel van Eijgen

Het schoolvoorbeeld van iemand die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt: computeren.

Profile David Hager

David Hager

Een open mensen-mens die bruggen slaat tussen mensen, verhalen en techniek, en meestal wel raad weet.

Full service webbureau voor design & development

Studio Alloy is een full-service bureau gespecialiseerd in webdesign, development en datavisualisatie. Wij ontzorgen elke type organisatie of ondernemer op het gebied van digitale en online producten, zoals een website, applicatie, online game, intranet, webshop, E-learning platform of web-based bestelsysteem.

Wij zijn makers. De technisch handige jongens. De doeners. En wij maken impact met pixels. Onze kracht is het visualiseren en realiseren van digitale producten van concept tot en met feilloze uitvoering. Wij benaderen techniek vanuit de eindgebruiker. En wij benaderen de vraag vanuit het probleem. Dit doen wij door goed te luisteren en mee te denken met onze opdrachtgever. Wij verdiepen ons in de organisatie en signaleren doelgerichte oplossingen voor complexe uitdagingen.

Wij werken graag samen met mensen bij organisaties die zich ook intrinsiek gemotiveerd voelen. Mensen die enthousiast zijn over hun werk en die hulp nodig hebben om hun verhaal via een beeldscherm over te brengen. Wij luisteren goed en verstaan ons vak. Vertrouwen is nodig om tot een goede samenwerking te komen. Want alleen door met elkaar samen te werken vanuit positiviteit, te durven uitproberen en ervoor willen gaan, dan worden de beste ideeën werkelijkheid.

 

Spreekt dit je ook aan?

Maak kennis met Studio Alloy en laat je inspireren hoe wij jouw verhaal kunnen overbrengen door goed gevulde pixels.

Stuur ons een mail

[email protected]

Of bel

06 10 11 41 79

Netwerk

We werken graag samen, daarvoor hebben we een groot netwerk aan andere ondernemers die gespecialiseerd zijn in specifieke vakgebieden. We doen heel erg veel zelf, maar weten ook wanneer we te kort schieten en de kracht van anderen beter inzetbaar is.

strategie – identiteit ontwerp – branding – fotografie – film – animaties – sharepoint – tekstschrijven – drukwerk

Proces workflow

Het bouwen van een huis begint bij tekenen. En het begint met dromen. Wat wordt de sfeer? Welk gevoel heb je erbij? Hoe gaat het er ongeveer uitzien en waar word je blij van? Hetzelfde geldt wat ons betreft voor het bouwen van websites. We beginnen niet met het denken aan de technieken. Bij Studio Alloy heb je contact met gevoelsmensen. Niet met de typische techneuten. Wij beheersen de kennis en vaardigheden om design en technieken op de juiste wijze samen te laten komen alvorens te gaan programmeren. We leggen het je graag uit als je er belangstelling voor hebt. Maar liever praten wij met jou over het ontwerp; de zichtbare kant van ons werk dat meer tot de verbeelding spreekt.

Wij plannen ons werk zorgvuldig, zodat gedurende het bouwproces iedereen goed voor ogen heeft wat er gebouwd gaat worden, hoe het werkt en hoe het er uitziet. En hoe lang dit gaat duren. Een stappenplan biedt houvast en maakt een creatief proces voorspelbaar, zonder oog te verliezen voor leuke onverwachtse verrassingen.

Lees verder over onze proces workflow en de fasering van projecten

 

 

Meer weten hoe wij jouw project kunnen opzetten?

onze skills

Tool: WordPress

WordPress

Ons favoriete CMS en degene waar een enorm deel van het internet op draait. Iedereen kan snel leren om dit CMS te gebruiken om jouw website mee te beheren.

Tool: GSAP

GSAP

Door een tijdelement toe te voegen aan onze interfaces, door middel van animatie en interactie worden bezoekers meegenomen in jouw informatie.

Tool: Vue.js

Vue.js

Nuxt.js is een geweldige tool om een moderne en high-end voorkant van jouw website te bouwen. Aan de achterkant kan ieder CMS gebruikt worden, zoals onze favoriet WordPress.

Tool: Figma

Figma

Voor het ontwerpen van wireframes, interfaces en het maken van prototypes kiezen wij voor Figma. Deze tool biedt alles wat een moderne webdesigner nodig heeft.

Tool: Adobe design

Adobe design

Dit vertrouwde pakket blijft optimaal voor doen van beeldbewerking, het ontwerpen van typografie, drukwerk, iconen en logo’s.

Tool: Affinity Designer

Affinity Designer

Waar Adobe soms moeite heeft om écht te innoveren, vindt Affinity een plek. Hier houden wij daarom onze ogen voor open.